×

Catering

Omwille van de nieuwe maatregelen in verband met Covid-19 zijn wij verplicht te sluiten.
Vanaf maandag kan u wel genieten van onze afhaalservice.
Klik op onderstaande button en bestel alvast onze lekkernijen.

Online catering

OVER ONS


Goed eten is als een rode draad doorheen het leven van gastvrouw Nathalie Deraedt.
Van haar grootmoeder kreeg ze de liefde voor gezellig tafelen mee.
Dagelijks speelde ze wel restaurantje of roerde ze in de potten.
Chocolade was haar eerste passie en een gezellige pralinewinkel haar eerste zaak.
Met veel flair verkocht ze pralines en chocolade en stopte ze al haar creativiteit in doopsuiker.
Later nam ze het bekendste ijssalon van Ninove over en toverde ze deze zaak om tot een gezellige bistro.
Met Restaurant Just M slaat ze nu een nieuwe weg in.
Omringd door 2 getalenteerde chefs toont ze jou wat gezellig en lekker tafelen is.

Chef Jonathan De Geyseleer liep school aan de bekende hotelschool 'Stella Matutina' in Brakel.
Nadien legde hij een mooi parcours af.
Zo was hij geruime tijd 'chef patisserie' van 't Overhamme in Aalst en stond hij aan de zijde van Ladychef Ann De Roy in Pand 19.
Na deze leerrijke ervaringen keerde hij terug naar 't Overhamme om het nadien als chef waar te maken bij 't Oud Notarishuys in Ninove.
Respect voor het product én de klassieke keuken overgoten met creativiteit is het basisrecept van chef Jonathan.
Hij heeft een bijzondere passie voor desserts.
"Na het eten zorg ik graag voor een mooie afsluiter.
Zo'n creatie die de culinaire beleving mooi samenvat en er met gemak nog bij kan" vat hij smakelijk samen.

Souschef Miguel De Buck zette zijn eerste horecastappen als kelner.
Als hij in de keuken kon bijspringen, liet hij geen kans onbenut.
Hij combineerde klassieke studies met een koksopleiding en liep hij ondermeer stage bij 'De Verborgen Tuin' in Geraardsbergen.
Later ging hij aan de slag bij Restaurant Alexandre in Steenhuize en waar hij zijn kooktalent verder kon ontplooien.
Later schreef hij zich in voor mijn Pop-Up restaurant en stond aan het roer van KET.
Na dit leerrijke avontuur verruimde hij zijn blik en ging hij aan de slag van gerenommeerde cateraars als Kitchenstaff en Diner Privé.
Chef Miguel houdt van de klassieke keuken en experimenteert graag met nieuwe ingrediënten en technieken.
"Creativiteit met een nostalgische knipoog, daar ga ik graag voor." verklapt hij.

Samen vormen Nathalie, Jonathan en Miguel het creatieve team van Just M.
Een passie voor verfijnd eten is wat hen bindt, de goesting om jou een unieke eetbeleving te bezorgen is wat hen drijft.
Schuif dus gezellig jouw benen bij Just M onder tafel en geniet!